Τη σύσκεψη του ONEMAN την έκοψε Λόρδος

1 Ιανουαρίου 2015

Ο Λόρδος μπήκε στα… γραφεία του oneman.gr και… τους αποσυντόνισε!

Σε αντίθεση με την άποψη που ενδεχομένως έχει καλλιεργηθεί ότι όλη μέρα αράζουμε σε ένα γραφείο και λέμε βλακείες μεταξύ μας, οι συσκέψεις πολλές φορές είναι σοβαρές. Κι αυτό γιατί υπάρχουν όπως σε κάθε δουλειά αρκετά θέματα να συζητήσουμε. Εντάξει, δεν κρατάμε και πρακτικά ούτε υπάρχει πρωτόκολλο αλλά δουλειά κάνουμε. Ποιος γέλασε;

Το θέμα είναι ότι η χθεσινή σύσκεψη των συντακτών για τα θέματα της εβδομάδας (κάνουμε κάθε Τρίτη μεσημέρι αν σας ενδιαφέρει) διεκόπη απότομα. Ραγδαία θα έλεγε κανείς. Κι αυτό γιατί ένα νέο φαγάδικο της περιοχής αποφάσισε να μας στείλει πακέτο. Τίμιο πακέτο.

Να σημειωθεί ότι αν ο «Λόρδος» είχε ανοίξει στον Βύρωνα θα ήταν λίγο κωμικό αλλά όχι. Το κατάστημα είναι εκεί που ενώνονται το Παγκράτι, η Καισαριανή και ο Βύρωνας (Φορμίωνος 75 και Φιλολάου, Καισαριανή, τηλ.: 2114040515). Και είχαμε ήδη ακούσει από τα λαγωνικά του φαγητού που κυκλοφορούν στο κτίριό μας (πίστεψέ μας είναι πολλά) ότι ο Λόρδος φημίζεται για τα χειροποίητα προϊόντα του, τις σφολιάτες του, τα σάντουιτς και τα φρέσκα υλικά του. Α ναι. Και για το ότι είναι ανοιχτός 24/7.

Οι φήμες όμως κρίνονται αναληθείς μέχρι να επιβεβαιωθούν. Και επιβεβαιώθηκαν. Πανηγυρικά. Προειδοποίησα τον κόσμο να μην ακουμπήσει μέχρι να βγάλω μερικές φωτογραφίες. Το δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα.

Διαβάστε περισσότερα

X