ΑΡΧΙΚΗ

24/7 καταστήματα...

  • 1o Κατάστημα:Φορμίωνος 75 και Φιλολάου (ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ)

                     facebook:lordos_24hours/pagkrati

                instagram:lordos24hrs

  • 2ο Κατάστημα:Άγιος Δημήτριος 222 (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

                      facebook:lordos_24hours/agios_dimitrios

                       instagram:lordos24hrs

Βρε!!! Καλώς το Λόρδο!!!


 Κάπως έτσι λοιπόν, έκανε την εμφάνιση του ο τίτλος ευγενείας στην παρέα. Όταν ερχότανε, στο εκάστοτε στέκι που αράζαμε, κάποιος φίλος αργοπορημένος αλλά είχε φτιαχτεί, σενιαριστεί, καλωπιστεί, σημαιοστολιστεί, ντε ! για να κάνει είσοδο – εντύπωση, τότε οι υπόλοιποι πειράζοντας τον για τον κόπο και την προσπάθεια του να γίνει ωραίος τον προσφωνούσαμε ΛΟΡΔΟ !!!


 Στην πραγματικότητα, κατά τον 14ο αιώνα, στην Αγγλία, οι θρησκευτικοί ηγέτες και γαιοκτήμονες αριστοκράτες σχημάτισαν τη Βουλή των Λόρδων !! Όντας θεωρητικά τότε άνθρωποι σε ανώτερο πνευματικά, κοινωνικά,οικονομικά επίπεδο από το ”λαό” , ενώθηκαν για να νομοθετούν και να εξουσιάζουν. Τώρα βέβαια, το σώμα που ακόμα υφίσταται ως ένα από τα ανώτερα δικαστήρια της χώρας, έχει μειωμένες αρμοδιότητες και εξουσίες.


 Γενικότερα με τον όρο Λορδος αποκαλούνται οι τίτλοι Δούκας, Μαρκήσιος, Κόμης, Υποκόμης, Βαρώνος.
Στυλιστικά, οι ”ξεχωριστοί” αυτοί άνθρωποι, πλούσιοι γαρ, ήταν και είναι τόσο άψογα ντυμένοι, όσο και υπερόπτες, που φανταστείτε ότι λόγω του κορδωμένου τρόπου βαδίσματος τους, σ’ αυτούς οφείλει και το όνομα της η γνωστή ασθένεια της σπονδυλικής στήλης, η λόρδωση. Τα σπίτια τους αποτελούνται από τεράστια κτήματα, με πολλά κτήρια που συνήθως στο μέσον τους ξεχώριζε ο πύργος που ήταν και η κυρίως κατοικία τους. Την εποχή του 16ου αιώνα, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα……….. ως εδώ νομίζω φτάνει !!!


 Κάπως έτσι λοιπόν, μας μπήκε η ιδέα να φτιάξουμε ένα χώρο που εκ πρώτης όψεως δε θυμίζει δυστυχώς πύργους και μεγαλεία, η εξυπηρέτηση όμως που θα παρείχε θα ήταν αντάξια των υπηρετών στους Λόρδους.


  Το Μάρτιο του 2013, μετατρέψαμε το προϋπάρχον snack/café, στη γωνία των οδών Φορμίωνος και Φιλολάου στα σύνορα Καισαριανής – Παγκρατίου – Βύρωνα στον 24ωρο Λόρδο. Πάντα γνώστες του καλού καφέ, ευγενείς, πρόσχαροι, ορεξάτοι προσθέσαμε νέα προϊόντα (τρελό φρέσκο lord-burger, απίστευτο lord-hot.dog, πίτσες και κρέπες σε απίστευτες τιμές και προσφορές) και νέες υπηρεσίες (delivery 07.30 – 02.00!)


 Εσείς, το αγαπήσατε αμέσως (Δόξα τω Θεώ) και είπαμε όντας νεαροί και με όνειρα να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, στο λόρδος-mezedaki. Λατρεύοντας την Καισαριανή (αλαμπαμ παπανταμ) επιλέξαμε την πασίγνωστη για τους μεζέδες πλατεία της για να εδράσουμε το πάθος μας για το καλό φαγητό και ποτό.


 Τον Οκτώβριο του 2013 ανοίξαμεεεεεεεεεεεε.....! Και σας περιμένουμε!


 Όποιον από τους χώρους μας ή τις υπηρεσίες μας επιλέξετε να είστε σίγουροι ότι εμείς θα προσπαθήσουμε να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα και άψογο service σα να ήσασταν αληθινοί ΛΟΡΔΟΙ !!! Α ξέχασα, όσο για την τιμή ρίξτε μια ματιά στους καταλόγους μας και θα διαπιστώσετε ότι τελικά η πολυτέλεια δεν είναι προνόμιο των λίγων.

Επικοινωνία

Φορμίωνος 75 & Φιλολάου Καισαριανή
t: +30 211 4040515
info@lordos.gr